Återvinning för dig i Ronneby

Hallå, hallå i hem och stugor och slott och herresäten! Hur är läget med er en vacker dag som denna? Jag hoppas att ni alla mår prima! Själv tar jag en paus nu “mellan varven”, jag håller på och röjer ur min villa på massa skrot och skräp, äntligen blev det av. Jag har samlat på mig en massa grejer under årens lopp och till sist fanns det inget ledigt utrymme i huset så det var dags för ett röj. Det är så bra att det finns ett företag inom återvinning i Ronneby som heter Bromölla Skrot & Containerservice.  

Alla som vill få hjälp inom återvinning i Ronneby eller i angränsande kommuner och samhällen kan vända sig till dem. Hade jag bara vetat att det här företaget fanns så hade jag nog anlitat dem långt tidigare. Det är en månad sedan nu som en god vän berättade att han hyrt en container av dem, det fick mig att bli taggad på att göra det jag också. Nu står det en container i trädgården som jag håller på att fylla med diverse skrot och skräp. Jag är så glad att jag fick tipset av min vän på det här företaget inom återvinning i Ronneby och jag vill förstås att mina härliga och trevliga läsare också får veta att ni kan få hjälp med att hyra en container, eller hjälp med andra tjänster inom återvinning i Ronneby med omnejd om ni vänder er till Bromölla Skrot & Containerservice. Jag tror verkligen att ni kommer få nytta av det som det här företaget erbjuder, jag vet att jag långt ifrån är den enda personen som har samlat på mig massa saker genom årens lopp.